Vis vind ik ook altijd een goed idee. Een hele vis roosteren is bijvoorbeeld heel leuk als je een dinertje organiseert, maar als onderdeel van een uitgebreide barbecue zijn deze zalmspiesen ook fijn. Het is net even wat lichter dan een hamburger of een worstje. Om het extra fris te maken serveer ik er een knoflooksausje bij op basis van yoghurt. Zo gepiept en hartstikke lekker. Serveer er een lekkere salade en een stukje brood bij en je hebt een heerlijk maaltje. Geen BBQ weer? Maak deze bbq spiesjes dan op de grill. Dat heb ik stiekem ook gedaan, want op de dag dat wij deze fotoshoot gepland hadden, hoosde het de hele dag. En aangezien ik alle inkopen al had gedaan, moest het maar even zo. Zonde om weg te gooien toch?
Ingrediƫnten voor 4 spiesjes
200 gr zalm
1 citroen
1 teentje knoflook
Takje dille Peper
zout Olijfolie
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 12 augustus 2017 door UitPaulinesKeuken