Heb jij de Paleo Ketchup al uitgeprobeerd? Ik heb hier zó veel leuke reacties op gehad. En ja, het is dan ook echt een heel erg lekker saus. :-)
Laatst zette mijn moeder me een flinke salade voor mijn neus toen ik daar bleef eten, mét pulled pork uit de slowcooker. Ze vertelde dat ze nog zelfgemaakte barbecuesaus over had, dus die had ze met het vlees mee gestoofd. Uiteraard ging daar bij mij meteen een lampje branden! Zou ik die lekkere ketchup (waar ik nog heel veel van in de koelkast had staan) ook voor kunnen gebruiken?
Weer terug thuis trok ik ’s avonds laat meteen een paar stukken procureur van het Tamworth varken uit de vriezer om te laten ontdooien. Het beste varkensvlees wat ik me kan voorstellen, rechtstreeks van De Woeste Grond. Deze varkens heb ik zelf rond zien lopen op een heel groot bosperceel en ze hebben echt een geweldig leven, plus ze krijgen de tijd om op te groeien. Echt geweldig!
De volgende dag trok ik ook de slowcooker uit de kast, ik legde de stukken procureur erin en schepte er een flinke hoeveelheid ketchup bovenop. Slowcooker aan, en wachten maar! Na een aantal uren begon het huis echt heel lekker te ruiken. En oh wat is het dan lastig om het deksel er niet af te trekken en te gaan kijken of het al klaar is...
Het resultaat was echt zó lekker!! Dus ook al heeft dit recept in feite slechts 2 ingrediënten, ik kon het toch niet laten om het online te zetten. Dit moet je gewoon echt geprobeerd hebben!
Ingrediënten (voor 3 porties)
BBQ Pulled Pork
Coleslaw
Dressing
Geplaatst op 17 november 2016 door eetpaleo