Barbecue spieren van biefstuk met chipotleboter

Smokey flavour Ik ben dol op alles met een gerookt smaakje. Zo eet ik vaak gerookte vis, gerookt vlees en alles met chipotle vind ik te gek. In de supermarkt kan je tegenwoordig ook stukjes gehakte chipotle kopen (van het merk La Morena). Die heb ik gebruikt in deze boter. Samen met de limoen en knoflook is het een heerlijke kruidenboter geworden. Perfect voor bij deze biefstuk spiezen, maar ook lekker op een broodje. Op de website van delicious. magazine vind je nog meer fijne recepten met chipotle zoals een lekkere chipotle hollandaisesaus en kroketjes met chipotle.

Heb jij de Uit Pauline’s keuken App al? Download hem gratis in de Google Play of de Apple store.

Ik vind het leuk om barbecue gerechten helemaal from scratch te maken. Toch ontbreekt het me tegenwoordig vaak aan tijd en haal ik snel wat lekkere dingen bij de slager. Best wel zonde want deze barbecue spiezen zijn zo gemaakt. En dat geldt eigenlijk ook voor hamburgers, kipspiesjes en alle andere barbecue recepten. Je kan het de avond van tevoren in de marinade zetten, daar word het alleen maar lekkerder van. Dan hoef je op de dag zelf niet zoveel meer te doen. Toch maar weer eens de tijd voor nemen, want uiteindelijk smaakt het dan extra lekker.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 15 augustus 2018 door UitPaulinesKeuken