Bananenbrood met speculaaskruiden en walnoten

Bananenbrood met speculaaskruiden en walnoten

Je kunt er bijna niet omheen (en dat willen we ook niet): ,bananenbrood. Ik had het zelf nooit eerder gemaakt, omdat ik zelf niet ,meer zoveel brood eet en dan valt het zo zwaar op de maag. Ja en nee! Ik, werd verleid met de speculaaskruiden van Puur & Kracht, waardoor ik, het toch ging uitproberen. Want bananenbrood met speculaaskruiden en ,walnoten klinkt toch echt te lekker.

Ingrediënten:


,
  • ,
  • 100 gram speltmeel,
  • 3 grote / 4 kleine rijpe bananen
,
  • 3 eieren,
  • 1 el speculaaskruiden,
  • 80 gram havervlokken
,
  • 35 gram walnoten,
,


Wederom, een simpel recept met simpele ingrediënten. Zorg ervoor dat, je rijpe bananen hebt, die kun je beter fijn prakken en zijn ook ,zoeter. Maak er een goede smurrie van en meng deze tot een "glad' beslag, met de eieren. Voeg daarna de speculaaskruiden, havervlokken en ,walnoten eraan toe. Je kunt er natuurlijk van alles doorheen gooien, ,maar omdat ik al speculaaskruiden heb gebruikt wilde ik het niet te gek ,maken. De walnoten maken het wat zwaarder, daarom heb ik ervoor gekozen ,om niet meer dan 35 gram te gebruiken, maar wees vrij om lekker te doen ,wat jij wilt. Hupsakee, klaar is je beslag! Tip: Bestrooi het beslag op ,het eind met walnoten die dan lekker meebakken, ik heb amandelschaafsel ,gebruikt maar baalde aan het einde van de avond in bed dat ik geen ,walnoten had gebruikt. Volgens mij ziet dat er veel schattiger uit.

Lees de blog verder op puurenkracht.nl.

,

Geplaatst op 01 juni 2016 door puurenkracht