Een lichte lunchsalade of een super lekker voorgerecht wat ook nog eens snel op tafel staat. Dat is deze avocado kruidensalade! Je ziet tegenwoordig zo vaak van die leuke, creaties met plakjes avocado, dat ik besloot me daar ook eens aan te wagen. Iets wat trouwens een stuk gemakkelijker is dan ik dacht, je snijdt de avocado gewoon in hele dunne plakjes en vervolgens kun je er allerlei vormpjes van maken. Bijvoorbeeld van die leuke nestjes om een salade in te doen!
Onderstaand recept maakt deel uit van een geweldig lekker 4-gangen menu uit Paleo Magazine (maart 2018). Maar je kunt ‘m natuurlijk ook combineren met andere gerechten die je lekker vindt, of maak de porties iets groter en serveer het als vegetarische lunch. Je krijgt uit dit koolhydraatarme gerecht manier sowieso een heleboel gezonde vetten binnen, daar kun je de rest van de dag wel eventjes op vooruit. Zonder energiedipjes uiteraard.
Ingrediënten
Dressing:
Geplaatst op 28 februari 2018 door eetpaleo