Avo mash met gepocheerde eitjes

Sinds ik in New York was ben een nieuwe verslaving rijker. Maar wel een gezonde! Op elke hoek van de straat eet je daar de heerlijkste ‘avo mash & poached eggs’. Als ontbijt, als lunch – hee, maakt mij niet uit – avo mash kan altijd! Dus ook weer thuis doken we gauw de keuken in voor een variant van onszelf. Resultaat: een super heerlijke avo mash met gepocheerde eitjes die iedereen kan maken. Echt!

Huishoudfolie is het perfecte ideale voor een perfect gepocheerd ei. Bekleed twee kopjes of glaasjes met huishoudfolie (je weet wel dat doorzichtige spul). Spuit dit lichtjes in met cooking spray of olijfolie spray. Breek twee eitjes in de folie, probeer de dooier heel te houden! Rooster ondertussen het brood in een broodrooster. Heb je geen broodrooster? No worries, wij doen het met een heel klein beetje boter of olijfolie in de grillpan, gaat net zo makkelijk!

Lees verder op www.glowmagazine.nl

Geplaatst op 30 april 2017 door glow