
Hoe zal ik deze vegan auberginesalade omschrijven? Een salade met veel verse kruiden en een verrassende textuurcombinatie. Het is lekker pikant door de knoflook en chilipepertjes en heerlijk fris door de yoghurtdressing. Kortom: het is gewoon goddelijk! Ben je nieuwsgierig geworden? Hup de keuken and make this devine auberginesalade!
- 3 middelgrote aubergines, gesneden in plakken van 2,5 cm
- 180 ml olijfolie
- 8 grote knoflookteentjes voor de dressing
- 7 grote teentjes fijngesneden knoflook voor de salade
- 240 ml plantaardige yoghurt
- 1 ½ theelepel citroensap
- 3 rode chilipeper, fijn gesneden in schijfjes
- verse kruiden: dille, dragon en basilicum, ongeveer een handje vol
- fijn gehakte hazelnoten, ongeveer een handje vol
- zwarte peper
- zeezout
Lees verder op www.followfitgirls.com
Geplaatst op 17 november 2017 door followfitgirls