
Er is duidelijk een verandering gaande in de ‘voedingswereld’. Onze denkwijze over voeding en ons eetpatroon veranderen steeds meer.
Zo werd voorheen vlees vaak gezien als hoofd ingrediënt van de maaltijd. Mijn moeder bedacht altijd eerst wat voor vlees we ’s avonds gingen eten, natuurijk gekookte aardappels erbij en als laatste werd bedacht welke (1 lepel) groente daarbij past.
Gelukkig speelt groenten nu steeds vaker de hoofdrol in onze maaltijden en wordt vlees regelmatig vervangen voor een vegetarische maaltijd. Daar ben ik al vegetariër en groenteliefhebber natuurlijk heel bij mee!
Al komen de meeste mensen nog steeds niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, we eten wel steeds meer groenten en worden hier creatiever in. Deze aubergine pizza’tjes zijn hier een mooi voorbeeld van. Heel veel groenten, ontzettend lekkeren een feestje op tafel!
Easy peasy om lekker veel groenten en vegetarisch te eten, toch?
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 06 juni 2017 door feelgoodbyfood