Artisjok-geitenkaas spread met walnoten

Hello weekend! Daar ben je weer. Kom maar op met de wijn, uitgebreide ontbijtjes en lekkere borrelhapjes. Ik ben ontzettend gek op smeersels, dipjes en spreads, maar die kleurstofrijke bakjes waar amper de ingrediënten in zitten die ze beloven op de verpakking komen mijn lichaam niet in. Oké, ik ben geen heilige en ik snoep heus wel eens van minder gezonde dingen maar als het even kan flans ik zelf wat in elkaar zodat ik verantwoord kan genieten van iets lekkers. Ik blij en mijn lichaam ook. Mike zegt altijd "je moet geen flansen zeggen, dat klinkt alsof je iets afraffelt'. Maar in dit geval is het echt zo, want men neme een paar ingrediënten, je pureert ze tot een geweldige spread en klaar! Simple as it should be.

Smeer de artisjok-geitenkaas spread op kleine toastjes bij de borrel samen met een walnootje. En denk erom dat je de walnoot niet stiekem weglaat! Juist deze smaakcombinatie is heeel lekker. Heb je nog wat over? Smeer dat dan de volgende dag op een cracker samen met een snuf peper. En misschien wat avocado..

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 04 juni 2016 door beaufood