Sinds ik in Austin bij Dai Due ben gaan eten, heb ik het regelmatig over dit overheerlijke ontbijt. De Deli Hash, mét bietenketchup. Eenmaal thuis moest ik dat natuurlijk namaken en ik durf te zeggen.... dat mijn variant nog wel wat lekkerder is geworden dan het origineel. ;-)
Oké, ik heb natuurlijk geen luxe huisgerookte vleessoorten tot mijn beschikking, maar ik heb wél ambachtelijk gerookt spek van De Woeste Grond én zelfgemaakte pulled beef. Dat maakt het allemaal wel erg lekker. Daarnaast gebruikte ik taro in plaats van zoete aardappel (waardoor de smaken van het vlees net wat beter tot hun recht komen), en deed ik er ook nog wat verse kruiden bovenop om het af te maken.
Al met al een heel groot succes! De helft van het gerecht op de foto heb ik dan ook heerlijk zelf opgegeten, en de andere helft is met mijn vriend mee gegaan naar zijn werk. Hij at het gewoon koud op, maar kwam ondanks dat ook thuis met de boodschap dat dit wel héél erg lekker was geweest.
Reden genoeg voor jou om het ook eens te proberen denk ik!
Ingrediënten (voor 2 personen)
Bekijk het volledige recept op EetPaleo.nl!
Geplaatst op 10 augustus 2016 door eetpaleo