Crumble is heerlijk als ontbijt en/of toetje. De combinatie van fruit met een topping van knapperige kruimeldeeg uit de oven, heerlijk! Zoals deze aardbeien-frambozen crumble met sinaasappel. Met een lepel (plantaardige) yoghurt, kwark of gewoon los. Oorspronkelijk wordt dit ontbijt/dessert met bloem, suiker en boter gemaakt, maar met haver, amandelmeel en kokosolie maak je een heerlijk gezonde crumble!
Je kunt echt alle soorten fruit gebruiken in crumble. Blauwe bessen, aardbeien, rabarber, mango, ananas… heerlijk! In de zomer vind ik de combinatie van rood fruit met sinaasappel het lekkerst. En zo een grote schaal crumble heb je ook nog eens supersnel en makkelijk gemaakt!
Dit is een makkelijk en lekker basisrecept, dus maak het gerecht gerust met jouw favoriete fruit. En deze aardbeien-frambozen crumble met sinaasappel is nog helemaal plantaardig ook!
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 28 juni 2020 door feelgoodbyfood