Aan elkaar geplakte billen en ladingen babypoeder: Zo gaat een bikiniwax!

In het leven van een vrouw zijn er een tal van ‘eerste keren’ die je mee gaat maken. Een hoop van deze dingen vergeet je nooit, zoals je eerste menstruatiebijvoorbeeld of je eerste zoen en eerste keer seks. In dit rijtje is er zo een eerste keer die mij altijd bij gaat blijven, namelijk: mijn allereerste Brazilian wax.

Het leek me, zo vlak voor we op vakantie naar Mallorca zouden gaan, een goed idee om mezelf te laten waxen ‘daarbeneden’. Uit praktische overwegingen uiteraard! Tenslotte zijn jeukende stoppeltjes wel het laatste waar je zin in hebt als je in je bikinibroekje over de Spaanse stranden paradeert. Daarnaast voelde ik er ook heel weinig voor om mezelf in een te kleine hotel badkamer in allerhande, onhandige bochten te wringen om mijn edele delen een beetje beachproof te houden.

De Brazilian bikiniwax

De Brazilian ken ik vooral van televisie. Uit series bijvoorbeeld, waar waxen voor bijna iedere vrouw als soort van religie wordt beschouwd. Dit verklaart dan ook waarschijnlijk mijn keuze voor één van de meest intense wax-ervaringen die je als vrouw kan krijgen: De Brazilian bikiniwax. En als ik het heb over ‘intens’ dan heb ik het nog niet eens over de pijn!

Lees verder op www.love2bemama.com

Geplaatst op 17 maart 2021 door love2bemama