Nieuwe dingen ontdekken is altijd leuk. Van die oplossingen op alledaagse situaties (waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had) maken alles zoveel makkelijker. Zulk soort lifehacks zijn er gelukkig ook op het gebied van voeding. De volgende 8 tips zijn aangeraden door vooraanstaande diëtisten aan TIME Magazine, en we kunnen niet wachten om ze met je te delen!
1. Bacon maken van aubergine
Transformeer dunne plakjes aubergine in smaakvolle namaak-bacon met behulp van olijfolie, kokossuiker, paprikapoeder, chilipoeder, knoflookpoeder en zeezout. Doe ze vervolgens even in de oven en je vergeet spontaan hoe echte bacon ooit heeft gesmaakt.
2. Tomaten roomsaus maken zonder room
Om de romige structuur aan je tomatensaus toe te voegen, kun je er wat hummus bij doen. Het smaakt heerlijk en bevat minder calorieën dan gewone room.
Lees verder op www.Happyinshape.nl
Geplaatst op 09 maart 2021 door happyinshape