7 foodtrends van 2019 volgens Pauline

Terugblik 2018
Maar eerst nog even een terugblik van het afgelopen jaar. We zagen de “All day restaurants” als paddenstoelen uit de grond schieten. Restaurants met één menukaart voor de hele dag. Zo kun je gerust eggs benedict bestellen om vier uur ’s middags. Ik vind het top! Ook zien we dat er meer geëxperimenteerd wordt met groente. De pizzabodems van groente zijn niet meer weg te denken, maar ook pasta’s en wraps kwamen voorbij. Wij verwachten dat deze trend zich in 2019 nog verder zal ontwikkelen.

2018 stond verder in het teken van alles thuis laten bezorgen. Thuis boodschappen laten bezorgen, gezonde gerechten en lekkere gerechten van restaurants. Maar ook foodboxen, producten rechtstreeks van de boerderij, brownies, alles wordt tot aan de deur bezorgd en daar maken we maar wat graag gebruik van.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 04 januari 2019 door UitPaulinesKeuken