5x marinade voor tofu en tempeh + bereidingstips

Tofu en tempeh lekker marineren, ik krijg hier zoveel vragen over. Een terechte en belangrijke vraag in de wereld van vegetarisch en vegan eten. Want laten we eerlijk zijn, zonder een lekkere marinade en juiste bereidingswijze hebben tofu en tempeh niet veel smaak en structuur. Maar hoe kun je deze vleesvervangers nu echt lekker marineren en hoe bereid je tofu en tempeh het beste? Na het maken van deze 5 marinades voor tofu en tempeh + bereidingstips wordt (zelfs vleesliefhebbers) jij een groot fan van tempeh en tofu in je gerechten!

5x marinade voor tofu en tempeh

Algemeen: meng de ingrediƫnten voor de marinades in een kom. Snijd de tofu/tempeh in de juiste dikte en schep deze voorzichtig door de marinade. Laat minstens 15 minuten marineren, maar langer is nog lekkerder!

1.Indische ketjap marinade

Dit is mijn favoriete marinade die bij heel veel gerechten past. Van gado gado tot nasi!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 01 juli 2020 door feelgoodbyfood