5 Gezonde vetten die jou helpen bij het afvallen

Gezonde vetten worden vaak te weinig gebruikt bij het afvallen, terwijl dit het afvallen echt kan bevorderen. Bekijk onderstaande gezonde vetten eens en kijk of je deze wat vaker op het menu kan zetten. Good luck!

Kokosolie

Kokosolie is echt een makkelijke manier om aan je gezonde vetten te komen. Gebruik het bij het koken, bakken of doe een eetlepel in jouw smoothie om zo toch je gezonde vetten binnen te krijgen. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat het buikvet vermindert, dus bye bye baby belly!

Avocado

Zo rijk, zo romig, is het soms moeilijk te geloven dat dit ongelooflijke heerlijk fruit zo goed voor je kan zijn. Avocado’s zitten vol met gezonde onverzadigde vetten, het is rijk aan oliezuur, dat ervoor zorgt dat je minder trek krijgt om te snaaien. Maak in de ochtend een heerlijk ontbijtje met een halve avocado op een cracker en ervaar een extra dosis eiwit en vezels in de ochtend voor meer energie! Het is een gezond alternatief voor boter of roomkaas, en geeft je een boost van energie en verzadiging om het vol te houden tot lunchtijd! Denk er alleen om dat je niet te vaak avocado eet, want ze zijn wel erg calorierijk en je kunt bij meer dan 2-3 avocado’s per week echt aankomen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 05 mei 2022 door boostyourhealth