3 x feestelijk gevulde pasteibakjes

Samenwerking. Voor vandaag heb ik toch weer iets leuks voor jullie in petto. Iedereen kent vast pasteibakjes. Persoonlijk ben ik gek op de smaak van knapperig bladerdeeg. Met de kerst voor de deur heb ik een twist gegeven aan deze bakjes door drie feestelijk gevulde pasteibakjes te maken. Een vegetarische vulling met kaas, eentje met wild en de derde is zelfs zoet! Om het verhaal compleet te maken, geef ik je ook spijs-wijn tips.

Voor de boodschappen van deze blog ben ik naar Aldi gegaan. Naast een fijne keuze aan basis artikelen pakken zij ieder jaar uit met een feestassortiment. Van ontbijt tot lunch en van borrel tot een uitgebreid diner met begeleidende wijnen om de feestdagen compleet te maken. Zo is het feest voor iedereen compleet en passend bij elke portemonnee.

Ter inspiratie voor deze recepten heb ik eerst even de feestfolder bekeken. Ik doe dit eigenlijk altijd, zodat ik weet welke extra producten verkrijgbaar zijn. In deze periode van het jaar vind ik boodschappen doen helemaal geweldig. Mijn oog viel op de pasteibakjes, de eendenborst en karamel-zeezout pasta voor op brood. In de winkel bedacht ik uiteindelijk om 3 verschillende pasteivullingen te maken, die net even anders zijn dan je gewend bent.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 15 december 2017 door linda