3 Redenen om te kiezen voor plantaardige supplementen

Vroeger kocht ik van die goedkope supplementen waar je vulmiddelen in zag die je eigenlijk niet wilde tegenkomen. Zo wordt er nog steeds varkensvet gebruikt voor supplementen, terwijl dit echt niet meer nodig is. Gelukkig leerde ik snel een stuk meer over welke supplementen goed waren en werd ik nog bewuster van de ingrediƫnten die erin zaten. Maar ik wist dat het nog beter kon en toen kwam Goldea Health op mijn pad. Hun produceren geheel plantaardige supplementen die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Mijn interesse was gewekt en ik wilde ze dan ook graag eens een langere periode proberen. Ik deel graag met jou waarom je voor plantaardige supplementen zou moeten gaan en wat mijn ervaring hiermee is. Lees je mee?

Je haalt niet voldoende voedingsstoffen uit alleen gezonde voeding

Helaas is het waar dat veel groenten jaren geleden meer vitamines hadden dan nu het geval is. Doordat het soms uit andere landen moet komen of lang onderweg is, gaan er kostbare stoffen verloren. Het is daarom echt aan te raden om naast een gezond voedingspatroon ook te kiezen voor een goede plantaardige suppletie zoals die van Goldea Health.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 02 oktober 2022 door boostyourhealth