10 x Voeding om je immuunsysteem een boost te geven!

Zorg jij goed voor je immuunsysteem of kan dit beter? Word je vaak ziek in het najaar of de winter? Dan is het goed om te weten hoe je met gezonde voeding je immuunsysteem weer kunt boosten zodat je hier beter tegen bestand bent. Naast gezonde voeding die je immuunsysteem een boost geeft is het ook goed om in het najaar te starten met vitamine C en D om een goede basis te hebben. Natuurlijk kunnen we nooit weten of we ziek worden of niet, maar we kunnen wel beter voor onszelf zorgen. Baad het niet schaad het niet zeggen ze niet voor niets. Lees mee en geef jouw immuunsysteem ook een boost!

Blauwe bessen

Wie houd er niet van blauwe bessen? Naast dat ze heerlijk zijn, zitten ze ook vol met antioxidanten en dat ondersteund ons immuunsysteem.

Groene thee

Wist je dat groene thee helpt bij stress en vermoeidheid? Het is goed voor de hersenen en helpt bij huidproblemen. Maar groene thee bevat nog veel meer gezondheidsvoordelen en ondersteunt het immuunsysteem dan ook heel goed. Let wel goed op dat je pure groene thee drinkt of met een natuurlijke smaak erbij, check dus de verborgen suikers. Het zou zonde zijn als je denkt dat je goed bezig bent, maar zo te veel suikers binnen krijgt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 09 november 2022 door boostyourhealth