
Na koken uit de voorraadkast is het nu tijd voor bakken uit de voorraadkast. Met een aantal goede basis producten, tover je de lekkerste creaties op tafel. Het liefste bak ik met weinig ingrediƫnten.
Inmiddels heb ik een mooie verzameling van granen, meel, noten, pitten, en zaden in huis. Ook roomboter en kokosolie gebruik ik graag. Om de bakrecepten te zoeten heb ik een heel arsenaal zoetmiddelen in huis. Van gewone suiker tot ongeraffineerde suiker zoals palmsuiker, kokosbloemsemsuiker en flesjes honing, ahornsiroop en agavesiroop. Natuurlijk ontbreken de eieren en (wijnsteen) bakpoeder niet in de kast. Qua smaakmakers maak ik vaak gebruik van gemberpoeder, koekkruiden en de kaneel is niet aan te slepen.
Wil je even op je gemak de verschillende producten bekijken? Een complete boodschappenlijst vind je hier.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 15 oktober 2016 door linda