Fitgirl.nl

Sportsnuts, de online notenshop

Zijn noten gezond? Ja! Noten zijn een bron van vitamines, mineralen, eiwitten en gezonde vetten. Daarom deze week in de FitGirl Sportlight: Sport Nuts, een online notenshop in ongebrande noten, pitten en zaden, biologische superfoods en gedroogd fruit. De oprichters van Sports Nuts, Hania en Bastian, komen zelf uit de sport- en voedingsbranche. Hierdoor weten zij als geen ander dat goede voeding de basis is voor alles. 

Wie?

Sports Nuts is de specialist op het gebied van natuurlijke, pure voeding en advies als het gaat om 100% pure onbewerkte noten, zaden, puur, gedroogd fruit en gezonde muesli’s. Alleen echte producten, tips, recepten, korte video’s en blogs die je motiveren om het beste uit je voeding en training te halen en je kennis over voeding nog verder bij te spijkeren.

Nuts..

Het klinkt misschien gek maar een noot is niet gewoon een noot. Voor een appel vind je het al snel vanzelfsprekend dat er tientallen soorten zijn maar noten zijn toch gewoon noten? Niet echt.. en dat weet Sports Nuts wel te bewijzen! Heel fijn dat je smaakpapillen en lichaam nu krijgen waarvoor je ze eet; smaak en kwaliteit!

Sports..

Sport is de basis geweest voor Sports Nuts. Hania, medeoprichter van Sports Nuts heeft een sportopleiding gedaan en heeft daarnaast praktijk- en werkervaring in de fitnessbranche. Dat alleen de echte fitness guru’s wisten dat gezonde vetten uit noten en een echte muesli gezond zijn en je ze ook kunt eten als je op dieet bent, vond zij een uitdaging. Sports Nuts is een verlengstuk van haarzelf en ze zijn daarom ook selectief met wat ze aanbieden. Als je kiest voor kwaliteit van eten, trainen en leven, dan zit je bij Sports Nuts goed!

zijn noten gezond

Wat?

Heel veel lekkere, gezonde, pure noten in allerlei samenstellingen, zaadjes en muesli’s (nee geen Kellogs)!

Absolute aanraders zijn:

  • Performance–mix
  • Performance muesli
  • Verse dadels
  • Walnoten uit Chili
  • Cashewnoten
  • Super choc mix

Tip! Probeer ook eens dit sportieve recept: Boekweit wrap met kip, ei en avocado.