Fitgirl.nl

Leefstijl transformaties beginnen bij Wolfcoaching

Wolf. Jeanet Wolf. De naam doet denken aan die van een schrijver van thrillerboeken. Niks is echter minder waar, want deze 24-jarige jongedame is gespecialiseerd in grote en kleine lichaamstransformaties, voedings- en trainingsadvies en mentalcoaching voor blijvende leefstijl veranderingen.

Een kleine 3 jaar geleden startte Jeanet Wolf als diëtiste en health coach, maar al snel legde ze zich toe op krachtrainingen, atleetbegeleiding en mensen met (ernstig) overgewicht. De oprichting van privé sportschool ’t Krachthonk volgde in april 2014.
Naast onder meer mensen met overgewicht en fitness-atletes, begeleidt ze tevens mensen die strakker in hun vel willen komen of problemen hebben rondom voeding.


“Ik heb deze periode sowieso veel geleerd en daar wil ik je heel hartelijk voor bedanken! En ook voor alle begeleiding, tips en adviezen. Ik heb er heel veel aan gehad! Het heeft echt voor verandering gezorgd, zowel mentaal als lichamelijk, zit veel lekkerder in mijn vel. Ik weet nu hoe ik gezond en voldoende kan eten en toch resultaten behalen”. – Marieke

Leefstijl veranderen

De kracht van haar methodiek schuilt in het positief benadrukken van elk behaald resultaat. “Je zelf een doel stellen en dat vervolgens behalen, doet veel met een mens. Dat zie ik ook terug bij mijn cliënten. De veranderingen die hun lichaam ondergaat, veroorzaakt een ware mentaliteitsverandering en versterkt het zelfbeeld. Elke stap dichterbij het beoogde doel, doet de onzekerheid verdwijnen. Het zelfvertrouwen neemt zienderogen toe. Kortom, het gaat bij ons om meer dan enkel lichamelijke veranderingen.”


Ook als ik het even niet zag zitten, een dipje, een eetbui of gewoon een ***dag had, waardoor mijn doorzettingsvermogen ver was te zoeken, stond Jeanet altijd weer voor me klaar. Ik kon gewoon lekker van me af mailen of praten, waarop ik soms een kort, maar soms ook een uitgebreid antwoord kreeg met info, tips, en motivatie om weer door te gaan. – Kim

Online begeleiding

“Via online coaching kun je op momenten die jou uitkomen contact opnemen via email. Via snelle respons en de online extra’s via de website waar cliënten gebruik van kunnen maken kun je 24/7 gebruik maken van de benodigde stok achter de deur en krijg je begeleiding geheel op maat op zowel voeding- en sportgebied als de nodige mentale ondersteuning.

Intensief samenwerken, je valkuilen ontdekken en uit de weg ruimen en voor eens en voor altijd afrekenen met jojo’en, onzeker zijn over je voeding of voeding gerelateerde klachten, want dat is het mooiste dat je kunt bereiken.”

wolf1wolf2wolf3wolf4


“Dankjewel voor de uitgebreide reactie! Ik voel mij inderdaad erg fijn de laatste tijd. Dat is voor mij nog helemaal nieuw, aangezien ik niet eerder zulke goede dagen heb gehad (werken zonder buikpijn is ook zooo fijn!). Dat geeft mij een vrolijk en sterk gevoel. Mijn stemming is dan ook een stuk beter dan het eerder was. Ik merk zelfs dat ik in vergelijking met een maand geleden meer energie heb.” – Marike

Bikini en bodyfitness-atletes

Vanaf augustus 2014, na het afronden van enkele vervolgopleidingen omtrent het begeleiden van wedstrijdbodybuilders, is Jeanet het atleten team ‘Hunebabes’ gestart.
Een groep dames met allemaal het doel om in hun beste shape ooit op het podium te gaan. Gezamenlijke poseerlessen, zeer persoonlijke begeleiding en geheel op maat gemaakte voedings- en sportschema’s en daarnaast een coach die jou als atleet zo veel mogelijk uit handen neemt zodat jij je vol op je doel kunt focussen.

Kiezen voor jezelf doe je met Wolfcoaching

Wolfcoaching gaat verder waar de gemiddelde voedingskundige, diëtist of personal trainer stopt. “Bij ons gaan we voor het totaal pakket. Samen komen we tot iets moois, maar die eerste belangrijke stap ligt bij jou. We gaan voor veranderingen die zichtbaar worden aan de buitenkant, maar de wil daartoe dient wel van binnenuit te komen.”
Ga naar www.wolfcoaching.nl voor alle (online) begeleidingsmogelijkheden.

wolf coaching
www.wolfcoaching.nl
| 06 – 15150448 | info@wolfcoaching.nl |
Voor Jeanet’s wedstrijdvoorbereidingen en blogs kun je kijken op www.jeanetwolf.com