Fitgirl.nl

Clean Meals – gezonde kant en klaar maaltijden

Deze week in de FitGirl Spotlight: Clean Meals. Clean Meals zijn gezonde kant en klaar maaltijden met optimale samenstelling en voedingswaarden voor (top)sporters en iedereen die gezond en fit wil zijn. Welk (fitness)doel je ook nastreeft, voeding is een essentieel onderdeel van het totaalplaatje als je wilt afvallen, spiermassa op wilt bouwen of gewoon weer lekker fit wilt worden. Helaas wordt het belang van voeding nog steeds onderschat.

Clean Meals, dé oplossing

Omdat veel mensen te weinig tijd, kennis of discipline hebben om dagelijks uitgebalanceerd te eten heeft Clean Meals daarvoor een oplossing bedacht: gezonde kant en klaar maaltijden voor iedereen die bewust met voeding om wil gaan en gezondheid belangrijk vindt. Pluspunten: gezond, eiwitrijk, duurzaam, makkelijk en door de vacuüm verpakking zijn de maaltijden lang houdbaar. Clean Meals zijn dus ideaal om achter de hand te hebben voor de dagen waarop je geen tijd hebt om lang in de keuken te staan.

Bereikbaar en eerlijk

Clean Meals zijn kant en klare, super gezonde maaltijden die bovendien hoogwaardige eiwitten, veel vezels en vitamines en mineralen bevatten. Alle maaltijden komen op een verantwoorde manier tot stand: ze gebruiken eerlijk scharrelvlees, duurzaam gevangen vis en ook het vlees komt van eigen bodem, wat weer bijdraagt aan minder CO2 uitstoot. Wil je echt gezond eten maar heb je te weinig tijd en discipline om het daadwerkelijk te doen? Clean Meals maakt een gezond voedingspatroon bereikbaar voor iedereen. Even opwarmen en binnen no-time staat je gezonde maaltijd op tafel!

Gezonde kant en klaar maaltijden

Je kunt kiezen voor de PRO of de LITE variant. De PRO maaltijden bevatten hoogwaardige koolhydraten zoals zoete aardappel, quinoa, zilvervliesrijst of witte rijst.  De LITE variant heeft dit niet en bestaat uitsluitend uit verse groenten en (magere) eiwitbronnen, zoals kipfilet, kabeljouwfilet, kalkoenfilet of biefstuk.. Bekijk de voedingswaarde per maaltijd en stel gemakkelijk je eigen voedingsplan samen door de maaltijden van Clean Meals te combineren met je eigen gezonde tussendoortjes. Ben je inmiddels net zo enthousiast als FitGirl over Clean Meals? Laat ons hieronder weten wat je van het concept vindt en klik hier om zelf een maaltijd te bestellen.