Fitgirl.nl

Frozen Yoghurt van Frozz

Deze week in de FitGirl Spotlight: Frozz Frozen Yoghurt. Frozz gelooft in gezond, lekker en verantwoord eten en daarom zen FitGirl dit bijzondere bedrijf én de gedreven oprichters graag in de spotlight.

Frozz eerste Frozen Yoghurt in de supermarkt

Deze zomer verkrijgbaar tussen de pakken roomijs en cornetto’s: Frozz Frozen Yoghurt. De eerste frozen yoghurt in het diepvriesschap van je supermarkt is fris, lekker en met maar 100kcal per 100ml bijna guilt-free. Frozz introduceert vier smaken in bekers van 150 en 500ml. Vanaf deze zomer zijn ze verkrijgbaar in heel Nederland. Ice cream, move over please.

Wat is het?

Frozz Frozen Yoghurt is 100% natuurlijke bevroren yoghurt van verse magere melk van Hollandse koeien. De yoghurt wordt in Brabant speciaal voor Frozz gemaakt, en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen of andere onnatuurlijke toevoegingen. Frozz frozen yoghurt is gemaakt van magere yoghurt, en heeft minder suiker nodig om het op smaak te brengen, en daarom bevat het 50% minder calorieën dan roomijs.

Vier bekers

Frozen Yoghurt ken je misschien al uit één van de Frozz winkels; vers geserveerd met zoete, hartige of fruitige toppings. Frozz heeft nu de meest populaire recepten in kant-en-klare bekers gedaan: Framboos & Chocolade, Kers & Amandel en Appel & Kaneel. Als je net zoals in de winkel liever zelf creatief doet en je toppings kiest, is er ook een Naturel Frozen Yoghurt.

Echt Eten

Frozz voelt zich een onderdeel van de Good Food Movement. De oprichters zijn gedreven een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van het eetaanbod op straat. Frozz gelooft erin dat het mogelijk is om elke dag goed, lekker, verantwoord en gezond te eten – ook als je onderweg bent, of als je weinig tijd hebt. Frozz introduceerde in 2010 frozen yoghurt in Nederland in de eerste (van inmiddels veertien) Frozz winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam. De Frozz oprichters startten in 2012 met Oodlz, een keten van verse, gezonde noodle soup winkels.

Frozz Frozen Yoghurt is vanaf midden juli verkrijgbaar bij onder andere Bilder & De Clercq, de Bijenkorf en de meeste grote supermarkten. Ben je nieuwsgierig geworden naar Frozz? Kijk dan eens op www.frozz.nl.