Fitgirl.nl

Frends Women’s Headphones

In 2012 brak Frends met het conventionele denken over headphones en besloot vrouwen te geven wat zij echt wilden hebben… prachtige elektronica die matcht met hun favoriete accessoires. Frends combineert een merk, een product en een beleving samen met mode, technologie en muziek. Frends is de ‘musthave’ van elk seizoen. De inspiratie voor deze collectie vindt zijn oorsprong in het vakmanschap van vintage jewellery gecombineerd met de functie en technologie van morgen. Frends verfijnt de relatie tussen vrouwen en elektronica.

‘Discover a new layer of fashion.’

De Frends headphones kenmerken zich door het gebruik van luxueuze materialen, zoals echt leer en handgeslepen metaal, waardoor de koptelefoon een sieraad wordt. Door de ruime aandacht voor technische details zien ze er niet alleen mooi uit maar zijn ze ook functioneel. Het leer is vuilafstotend en van hoge kwaliteit. De kabels zijn geweven en raken niet in de war als de headphone onder in je handtas ligt. Hij is opvouwbaar zodat hij ook in je clutch past als je een avond uit bent. Maar bovenal kan het geluid dat uit de custom tuned speakers komt zich meten met de allerbeste koptelefoons.

Frends Headphones

De collectie bestaat uit twee verschillende stijlen, The Taylor (over-ear) en The Layla (on-ear). De earcaps van de Taylor en Layla zijn gemaakt van metaal in de vorm van een stud met 6 handgeslepen facetten, en zijn ontworpen als een ‘statement piece’. Om de headphoes te combineren met je sieraden zijn ze verkrijgbaar in twee kleurstellingen; wit/rose-goud, zwart / goud en zwart/oilslick. Daarnaast zorgen de verwisselbare caps voor de perfecte match met je accessoires.

De Frends Women’s Line is nu te koop in selected Apple Premium resellers over de hele wereld, de betere electronica winkels, mode boutiques en online bij www.wearefrends.com. Prijzen variëren van 159,- tot 399,- Euro.

Frends headphones bestellen met de unieke kortingscode van fitgirl

De code Fitgirl2014 geeft 10% korting op producten in de webshop van Frends Women’s Headphones.