Fitgirl.nl

FOODIE-NESS: live fit with Carolina

Deze week in de FitGirl Spotlight: Foodie-ness. Foodie-ness richt zich op de healthy girl next door en is zeker interessant voor foodies en fitgirls.

Gezondheid en vitaliteit voor iedereen

Carolina vindt het belangrijk om een weg naar gezondheid en vitaliteit aan te bieden die bereikbaar is voor elke vrouw. Elke vrouw die geen ambitie heeft om een fitness atlete te worden, maar wel op zoek is naar een gezond en fit lichaam. Elke vrouw die geen tijd heeft om 6 dagen per week in de sportschool te staan en haar eten te af te wegen, maar wel op zoek is naar een gezond en summer-proof lichaam. Elke vrouw die niet op zoek is naar een levensstijl waarvan je het liefst zo snel mogelijk met vakantie wil, maar een gezonde levenstijl die vol te houden is met plezier en een lach!

foodies foodies

Health = fun

Op het Foodie-ness platform vind je tips en tricks die je helpen een druk en hectisch leven te combineren met een efficiënte dosis beweging en voldoende vitamines. Foodie-ness helpt je bij het vinden van je nieuwe, gezonde levensstijl die vol te houden is. En ook belangrijk: dat je begrijpt waar je mee bezig bent. Alle geheimen, alle fabeltjes en alle tips om zo snel en zo leuk mogelijk resultaat te boeken vind je op de Foodie-ness blog. Wekelijks word je voorzien van inspiratie, motivatie en innovatie op het gebied van voeding, sport en lifestyle. Hierbij probeert Foodie-ness het allemaal zo leuk mogelijk te maken. Carolina is zelf 2,5 jaar actief bezig met haar ‘healthy lifestyle hobby’ en nog altijd bezig met haar zoektocht naar fitheid. Zij gelooft dat het delen van haar visie en ervaringen is wat jij nodig hebt om te starten of verder te groeien. Try it now! It’s gonna be promising and fun!

foodies

Foodie-ness blog voor foodies en fitgirls

Neem snel een kijkje op de Foodie-ness blog of stuur Carolina een e-mail op carolina@foodie-ness.com. Voor dagelijkse Foodie-ness updates kan je terecht op Instagram @foodie_ness, de Foodie-ness Facebookpagina en natuurlijk de website: www.foodie-ness.com