Fitgirl.nl

FitGirl Spotlight
FitGirl zet personal trainers, voedingsdeskundigen, lifestyle coaches, bijzondere bedrijven, concepten en personen graag in de spotlight. We vinden het belangrijk om samen te werken met partners die onze visie delen. Samen staan we sterk en kunnen we meer mensen bewust maken van een gezonde leefstijl, waarin de pijlers training, voeding, mindset en herstel een grote rol spelen. Samen met onze partners hopen wij onze bezoekers te inspireren, motiveren en informeren.

Betrouwbaar
FitGirl vindt het belangrijk dat informatie klopt. Er is ontzettend veel informatie te vinden over gezondheid, fitness en welzijn, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie verstrekken. Ons kenniscentrum bevat interessante, makkelijk te lezen artikelen over training, voeding en lifestyle. Ook vind je er tips & tricks, gezonde recepten en de FitGirl Spotlight waar we bedrijven, concepten en bijzondere personen uitlichten.

Deel je verhaal
De FitGirl Spotlight is ervoor bedoeld om leuke samenwerkingen aan te gaan en bijzondere personen in de aandacht te zetten bij onze bezoekers. Heb jij bijvoorbeeld een origineel, nieuw concept omtrent gezonde voeding, heb jij onze bezoekers iets te bieden op het gebied van sport en gezondheid, heb je een interessant blog met gezonde recepten, interessante weetjes, fashion trends, lifestyle, workouts of kun je op een andere manier een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl? Dan ben je van harte welkom in de FitGirl Spotlight.

Hoe bereik je ons
Ben jij een (personal) trainer, voedingsdeskundige, heb jij een ontzettend leuk, mooi, bijzonder bedrijf, vernieuwend concept of product of heb je gewoon een inspirerend verhaal te vertellen? Stuur dan even een mailtje met je motivatie naar info@fitgirl.nl of ga naar de contact pagina op fitgirl.nl/contact en vul het contact formulier in. Wie weet kunnen we jou verhaal delen in de FitGirl Spotlight.