Fitgirl.nl

Samenwerking: Fabulous mama & FitGirl!

Door te sporten, bewust te eten en stil te staan bij wie je bent en wat je doet kun je beter in je vel zitten, energieker worden en positiever in het leven staan. Dat is waar FitGirl zich voor inzet. Nu deden we dat al via onze eigen artikelen, maar binnenkort doen we dat ook voor Fabulous mama.

Fitte mama’s

Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk, maar zeker ook voor mama’s van jonge kinderen. Het leven met kleine kids, een baan en een druk sociaal leven vraagt veel van je, zowel fysiek als mentaal. FitGirl speelt hierop in met motiverende tips en informatie over bewuste voeding, training en mindset, speciaal gericht op vrouwen in deze hectische levensfase. Hoe zorg je dat je ondanks alle drukte tijd vindt om naar de sportschool te gaan? Hoe krijg je na je zwangerschap weer een platte, strakke buik? En is het zinvol om veel geld uit te geven aan superfoods?

Lees mee!

Fabulous mama is een sprankelend maandblad en een online magazine met herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en inspirerende lifestyle-reportages. Daarnaast is er een brede mix aan onderwerpen: mode, moederschap, psychologie, persoonlijke verhalen, reizen, beauty, werk, interieur, financiën en koken. Vanaf april staan daar dus ook de health artikelen van FitGirl tussen. Ben jij ook mama van jonge kinderen? Lees dan mee!