Jouw Yoga Thuis Retreat met Natanja

Herstel je energielevel in 7 dagen thuis of op je vakantieadres.

Met verschillende podcasts en yogalessen win je aan vitaliteit en veerkracht, zowel fysiek als mentaal. De adem staat centraal in de oefeningen. Je komt letterlijk en figuurlijk op adem. Hoe fijn is dat! Het enige wat jij nodig hebt is een device waarmee je geluid en film kunt afspelen, een paar oortjes en jezelf.

‘Persoonlijk gun ik mezelf geen tijd om ergens een retreat te volgen en daarom spreekt deze retreat mij zo aan. Zonder op reis te hoeven gaan geniet ik wel van de voordelen van het programma. Ook kan ik het doen terwijl ik met mijn gezin op vakantie ben. Op die manier kom ik nog meer met mezelf in verbinding en daardoor met mijn gezin. Ik kijk ernaar uit!’. Fitgirl lid Tess

Programma
Je wordt wakker met een zittende, liggende of wandelende oefening van ongeveer 10 minuten en maakt kennis met het thema van de dag. Opgevolgd door 15-20 minuten yoga waarmee je kracht én souplesse ontwikkelt. Beëindig je dag met een heerlijke ontspanning die je liggend of zittend 10-15 minuten kunt volgen. De oefeningen zijn gericht op zowel inspanning als ontspanning, want alleen ontspanning verslapt en te hoge inspanning verstart. Beiden zijn belangrijk en hebben een functie voor een goed evenwicht. Zie het als ontspande inspanning;-).

Gezonde adem
Passende voeding, voldoende beweging en een gezonde adem dragen bij aan dit evenwicht. Wat je ook wilt bereiken, je presteert beter in een ontspannen aanwezige modus.
Hoe je ademt weerspiegelt zich in je denken, je emoties en fysieke sensaties. Te hoog en gespannen ademen brengt eerder stress dan focus. De adem is gezond wanneer deze natuurlijk en vrij van blokkades in het lichaam kan stromen. Met deze retreat ga je verschillende ademgebieden in het lichaam ervaren, wat zorgt voor een kalme en diepe adem dat het lichaam helpt te ontspannen. Stap voor stap kun je dit ontwikkelen in deze heerlijke 7-daagse mini vakantie.

Kom tot rust en laad jezelf volledig op

Wel of geen Fitgirl lid? Iedereen kan meedoen.

Dit yoga retreat is voor iedereen vanaf maandag 12 juli ONLINE. Leden hebben automatisch toegang, niet-leden kunnen het programma ook los aanschaffen in de FitGirl shop. Je kunt starten wanneer je maar wilt. Na aanschaf heb je 3 maanden toegang tot het programma.