Bodyhoop • Workout Pro • 20 min • 25 video's

Hoelahoep je fit!

De Workout Pro bestaat uit 25 Trainingen - verdeeld over 5 weken - en is ideaal voor zowel beginners als pro's. De trainingen variëren in duur van 12 tot 20 minuten en zijn superleuk om te doen.
Wanneer je 10 minuten achter elkaar kunt Bodyhoopen (5 minuten linksom en 5 minuten rechtsom) kun je met de Workout Pro starten.

Het trainingsschema wordt opgevoerd qua moeilijkheidsgraad en intensiteit, waardoor je steeds uitgedaagd blijft en progressie boekt.

De trainingen in dit programma kun je afwisselen met trainingen uit het Bodyhoop Fitnesshoelahoep programma Beginners • Intermediate • 20 video's

Doordat het workout programma niet alleen uit Bodyhoopen bestaat maar ook uit krachttraining (op basis van lichaamsgewicht) in combinatie met de Bodyhoop, heeft het iets weg van een bootcamp training thuis of waar ook ter wereld met je eigen Bodyhoop en Sarah als personal trainer.

Ontwikkeld door Sarah Menig

De Bodyhoop workouts zijn samengesteld door Sarah Menig heeft een fysiotherapeutische achtergrond en richt zich op de combinatie van (outdoor) Power Trainingen en gezonde voeding.

Speciaal voor Bodyhoop heeft Sarah een full body workout programma geschreven waarbij het accent ligt op: Het creëren van een sterk en gezond lichaam, waarbij je altijd kunt trainen waar en wanneer jezelf wilt.