Fitness Hoelahoep programma max 15 min • 52+ video's

Nieuw in 2020!

Doe vanaf nu het hele jaar met ons mee. Fun & Effective hoelahoep workouts. Wekelijks ontvang je nieuwe trainingen, deze worden aangevuld met extra mobiliteitsoefeningen voor meer bewegingsvrijheid.

Ben jij nog geen gevorderd hoelahoepster? Geen nood.
Het kan zijn dat de wekelijkse hoelahoep trainingen nog een tikje te snel voor je gaan. Geen stress, kies een oefening die wel lukt of doorloop eerst het gehele Workout Pro programma. Dit programma vind je ook in het lidmaatschap en bestaat uit 25 complete hoelahoep workouts. Het biedt jou de kans om rustig op te starten en je het hoelahoepen eigen te maken.

Mobility
De mobiliteitsoefeningen zijn bedoeld om je lichaam (tijdelijk) meer bewegingsvrijheid te bieden, waardoor de oefeningen tijdens het sporten makkelijker uit te voeren zijn en je training nog effectiever is. Ter motivatie is elke mobility workout stapsgewijs opgebouwd, met een heldere uitleg per oefening. Na vier weken is de mobility workout compleet en gaan we over naar een volgende.

Functioneel trainen
Fitgirl houd van functionele trainingen.
Via deze manier van trainen richten we ons op een algeheel beter functionerend lichaam. Het doel hiervan is om efficiënter te kunnen functioneren in het dagelijks leven. De combinatie van meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit en het versterken van botten, pezen en meerdere spiergroepen neemt de kans op blessures af.