Fitnesshoelahoep • Beginners • Total body workouts • 20 video's

In dit programma ontvang je wekelijks nieuwe Fun & Effective Bodyhoop / fitnesshoelahoep workouts, deze worden aangevuld met extra mobiliteitsoefeningen voor meer bewegingsvrijheid.

Ben jij nog geen gevorderd hoelahoepster? Geen nood.
Het kan zijn dat de wekelijkse hoelahoep trainingen nog een tikje te snel voor je gaan. Geen stress, kies een oefening die wel lukt of doorloop eerst het gehele Workout Pro programma. Dit programma vind je ook op FitGirl.nl en bestaat uit 25 complete hoelahoep workouts. Het biedt jou de kans om rustig op te bouwen en je het hoelahoepen eigen te maken.

Mobility
De mobiliteitsoefeningen zijn bedoeld om je lichaam (tijdelijk) meer bewegingsvrijheid te bieden, waardoor de oefeningen tijdens het sporten makkelijker en beter uit te voeren zijn en je training nog effectiever is. Elke mobility workout wordt stapsgewijs opgebouwd, met een heldere uitleg per oefening. Na vier weken is de mobility workout compleet en gaan we over naar oefeningen voor de volgende workout.

Functioneel trainen
FitGirl houdt van functionele trainingen.
Met deze manier van trainen richten we ons op een algeheel beter functionerend lichaam. Het doel hiervan is om efficiënter te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Door de combinatie van meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit en het versterken van botten, pezen en meerdere spiergroepen neemt de kans op blessures af.