Back in Shape Challenge

Welkom bij de Back in Shape challenge. Sport 30 dagen met de fitnesshoelahoep. Hoepel jezelf weer fit, sterk en vol energie.

Back in shape

De gedachte achter dit programma is ook de visie van FitGirl: 'Less is more'. Het is niet nodig om uren in de sportschool door te brengen voor een goed resultaat. Wat is een goed resultaat? Afhankelijk van je doelen: Sterkere spieren, een slanker silhouet, centimeters verliezen, je fit voelen.

Het programma heeft een bepaalde opbouw (trainingsschema), is best wel pittig, kost je relatief weinig tijd per dag en biedt je voldoende hersteltijd, namelijk 2 dagen rust per week. Ervaar hoe het voor je werkt. Vind de uitprintbare versie van het opbouwschema op dag 1.

Bouw voor de start alvast op naar 10 minuten achtereen hoelahoepen (indien nodig) ;-)

Opbouwschema:

Dag 1 en 2: 1 min
Dag 3 en 4: 2 min
Dag 5 en 6: 3 min, etc.

Hoelahoep je nog niet zo lang of wil je gewoon even controleren of je de techniek goed beheerst? Bekijk dan nog even de instructievideo hierboven.

Yoga

Bij FitGirl zijn we fan van: zoek de juiste balans tussen kracht en souplesse. Onze zeer ervaren yoga docente Marlene zal jullie deze maand begeleiden d.m.v. een yoga trainingsschema.