Fitgirl.nl

Filosofie

Fysiek en mentaal sterker

FitGirl is ontstaan vanuit de overtuiging dat sport en een gezond eetpatroon elke vrouw sterker maken, fysiek en mentaal. Was enkele jaren geleden size zero nog het ideaal, tegenwoordig ligt de nadruk gelukkig op een gezond en fit lichaam, waarbij vrouwelijke vormen mogen worden gezien. Strong is the new skinny. Maar uiteraard gaat het niet om het voldoen aan welk ideaalbeeld dan ook: het is belangrijk dat je fit bent en goed in je vel zit. Sporten en weloverwogen eten kan daar zeker bij helpen.

Gezonde leefstijl

We vinden het belangrijk vrouwen bewust te maken van een gezonde leefstijl, waarin sport naast voeding en mindset een grote rol speelt. Het is een goede manier om overgewicht tegen te gaan, slanker en strakker te worden en je beter te voelen. Het komt misschien erg Amerikaans over, maar deze vlieger gaat ook voor veel Nederlandse vrouwen op: food is the most widely abused anti anxiety-drug and exercise is the most potent and underutilized antidepressant. Herken je het? Wij wel.

Betrouwbare informatie

De website van FitGirl bevat veel interessante artikelen over training, voeding en lifestyle. Betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd, maar makkelijk te lezen en begrijpen. We vinden het belangrijk dat informatie klopt. Online is zoveel zin en onzin over gezondheid te vinden dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Bij FitGirl weet je zeker dat je goed wordt geïnformeerd. Via Facebook kun je de publicatie van nieuwe artikelen op de voet volgen. Voor inspiratie zijn we ook te vinden op Instagram, Pinterest, Welke en Twitter.

Luxury sportswear

In onze webshop vind je een stijlvolle collectie sportswear, gemaakt van soepele kwaliteitsmaterialen met een sterk ademend en vocht absorberend vermogen. Deze luxe sportkleding en bijpassende accessoires hebben een exclusieve, eigentijdse uitstraling en zijn onderling goed te combineren. Bovendien komen je vrouwelijke vormen er extra goed in uit. Ga je voor comfort en stijl, dan moet je zeker even rondkijken.