BBB Week 5: Kettlebell/Bodyweight en yoga cooling down LIVE met Sarah & Natanja

46 deelnemers

Deze live les start over:

.. dagen .. uren .. minuten .. seconden

Week 5 BBB
LIVE Kettlebell, Lichaamsgewicht & Yoga

Week 5 alweer van het 6 weekse BBB programma. Gefeliciteerd, je hebt grotere sprongen gemaakt dan dat je waarschijnlijk had verwacht.
Vandaag is het tweede paasdag en ik wens je een heerlijke dag. Toch hopen we natuurlijk dat je ergens een momentje vind om te sporten.

De kettlebell & bodyweight workout duurt ongeveer 15 minuten. Deze explosievere workout sluiten we af met een heerlijke YOGA cooling down.
Vandaag sport Sarah met je mee tijdens het onderdeel Kettlebell.
Ben je (nog) niet in bezit van een kettlebell, alle oefeningen zijn prima te volgen zonder gewicht. Op deze manier krijgt iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau mee te sporten.


Wil je meer resultaat in dezelfde tijd, gebruik dan een Kettlebell of een ander gewichtje.

Yoga
Yoga en sport samen, merk je al een verschil? Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Misschien adem je makkelijker door met de workouts, voel je je krachtiger én mobieler of is je concentratie verbeterd.

Nog niet aan de yoga sessies toegekomen? Vandaag is een mooie dag om te beginnen;-). Veel plezier en denk aan die glimlach!Ben je nog geen FitGirl-lid maar wil je wel graag meedoen met de live les(sen)?