BBB Week 3: Kettlebell/Bodyweight LIVE met Sarah & Natanja

61 deelnemers

Deze live les start over:

.. dagen .. uren .. minuten .. seconden

Week 3 BBB
Kettlebell en lichaamsgewicht

Deze workout duurt 16 minuten

Tijdens deze BBB challenge ontvang je wekelijks een nieuw trainingsschema in de live trainingen. Heb je alle trainingen tot nu toe gevolgd? Dan ben je vandaag zeker klaar voor onze next level workout!!!
In beeld zie je Sarah met de kettlebell en yoga docente Natanja doet mee op basis van lichaamsgewicht

De workout van vandaag bestaat uit 2 sets:

  • Figure 8
  • Sumo squat,
  • Thrusters
  • Burpees
  • Crab reach
  • and more

Tip: Nieuw of de eerste twee BBB lessen gemist? Start bij BBB week 1, kettlebell workout met Sarah en volg ons trainingsschema.

Super goed dat je er weer bent! De les van vandaag is met of zonder gewicht te volgen.

Sarah en Natanja (onze yoga docente) sporten vandaag samen in beeld mee.
Sarah traint vandaag met kettlebell en Natanja op basis van lichaamsgewicht. Mocht je (nog) niet in bezit zijn van een kettlebell, geen nood: het zeker mogelijk mee te doen. Houdt er wel rekening mee dat de workout zonder kettlebell minder intensief is, maar toch effectief.

De kettlebell workout duurt ongeveer 15-20 minuten en aansluitend vindt er een korte yoga cooling down plaats. Deze cooling down wordt verzorgd door Natanja.

Yoga
De mini yoga sessies op maandag na de kettlebel workout en de yogalessen op dinsdag zijn stabiliserend én specifiek afgestemd op alle workouts van de BBB challenge.
Fun effect yoga?
Glimlach naar die stijve spier, glimlach naar hoe je beweegt, glimlach naar je adem. Niets is goed of fout kijk gewoon hoe het gaat en hoe het goed voelt voor jou. Glimlach wat vaker in een houding en merk op wat dat met je doet. Wie weet neem je die glimlach wel mee in je dag!



Ben je nog geen FitGirl-lid maar wil je wel graag meedoen met de live les(sen)?