BBB Week 3: Fitness hoelahoep en bodyweight LIVE met Sarah

59 deelnemers

Deze live les start over:

.. dagen .. uren .. minuten .. seconden

Week 3 BBB Fitness hoelahoep en spierversterkende oefeningen op basis van lichaamsgewicht.

De les van vandaag is een onderdeel van FitGirl's 6 weekse BBB programma.

Welke onderdelen komen er vandaag aan bod?
Je leert een mini dansje terwijl je hoepelt, afgewisseld met spierversterkende oefeningen waarbij je de hoelahoep als extra gewicht gebruikt en grond oefeningen op basis van lichaamsgewicht. Ofwel, een Total body workout waarbij BBB centraal staat

Hoelahoep & dans (alle levels)
Curtsy lunges en squats
Plank shoulder tap en Low plank knee to elbows
Crab reach. Perfecte oefening waarbij je zowel mobiliteit als spierkracht vraagt vanuit bepaalde spiergroepen die bij velen relatief verstijfd aanvoelen.

Onze LIVE lessen zijn op dat moment LIVE. Nu kan het wel een keertje voorkomen dat de LIVE techniek niet helemaal mee werkt. Net zoals vandaag, het beeld is verticaal i.p.v. horizontaal. Niet dat dit veel uitmaakt voor jouw training, maar wel handig om dit alvast van te voren aan je te melden om verwarring te voorkomen.
In de les komt er een vraag over voeding/afvallen en hormonen voorbij. Ik, Sarah, verwijs op dat moment naar één van de artikelen van dr. Noortje. Klik hier wanneer je interesse hebt in: Voeding en Hormonen.
We wensen jou heel veel sport en hoelahoep plezier.

Hoe werkt het BBB programma?
Kies je tijdens het BBB programma voor alleen het onderdeel Hoelahoep, herhaal de workout van de week 3x poer week. Volg je alle 4 de live lessen dan hoef je elke les maar 1x te volgen.

Vergroot je kans op blijvend resultaat
Live les gemist? kijk alle live lessen terug onder 'live les gemist'. Omdat er in de kettlebell, fitnesshoelahoep, bootcamp en yoga lessen een logische opbouw zit raden wij je aan om geen les over te slaan en altijd bij het begin te beginnen.

Yoga
Cool down met yoga van Natanja na de Bodyhoop sessie.Ben je nog geen FitGirl-lid maar wil je wel graag meedoen met de live les(sen)?