BBB Week 3: Yoga LIVE met Natanja

48 deelnemers

Deze live les start over:

.. dagen .. uren .. minuten .. seconden

Fun effect yoga?
Glimlach naar die stijve spier, glimlach naar hoe je beweegt, glimlach naar je adem. Niets is goed of fout kijk gewoon hoe het gaat en hoe het goed voelt voor jou. Glimlach wat vaker in een houding en merk op wat dat met je doet. Wie weet neem je die glimlach wel mee in je dag!

Wanneer je glimlacht ontspannen verkrampte spieren als vanzelf, in je ogen, je mond, je gezicht. Ook je kaken ontspannen en dat heeft weer een effect op je adem; je middenrif ontspant makkelijker en ook het gebied van je bekkenbodem waardoor de adem zich makkelijker verruimt en verdiept.

Glimlachen zou ook stoffen in het lichaam vrijmaken die ervoor zorgen dat je stressniveau verlaagt en je een goed gevoel geven.

Als je glimlacht straal je gewoon meer van top tot teen! Dit heeft ook een effect op je omgeving. Door jouw glimlach zet je anderen ook aan tot een glimlach.

Veel plezier vandaag met de yoga les!
Heb je nog vragen of opmerkingen? Na de les staat de chat natuurlijk open.Ben je nog geen FitGirl-lid maar wil je wel graag meedoen met de live les(sen)?