Fitgirl.nl

Online shoppen

Onze producten

FitGirl verkoopt een stijlvolle collectie sportswear van topmaterialen, met een unieke combinatie van modellen en kleuren. Behalve het ruime keuzeaanbod aan hoogwaardige sportkleding biedt FitGirl ook accessoires en supplementen aan die overeenkomen met de smaak en lifestyle van onze klanten. Om de variaties en mogelijkheden te zien, neem een kijkje in ons LookBook.

Al onze sportswear is gemaakt van high-tech vezels voor een optimaal comfort, absorptie van vocht en een ademende werking, waardoor het langer meegaat dan ieder ander elastische materiaal. Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten te leveren. Mocht er iets niet in orde zijn met ons product, staan wij altijd klaar om je te helpen. Heb je vragen, stuur dan een email naar info@fitgirl.nl of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Shoppen

Je kunt shoppen door te filteren op categorie, kleur of model. Klik op de afbeelding om naar de pagina met productomschrijving te gaan voor specifieke informatie en gedetailleerde product afbeeldingen. Prijzen worden in euro’s vermeld en zijn inclusief 21% BTW.

  • Om een product in je shoppingbag te leggen, selecteer je de maat, de kleur en het aantal vervolgens klik je op ‘Bestel’.
  • Klik op ‘Verder winkelen’ om verder te winkelen, of klik op ‘Doorgaan naar afrekenen’ als je wilt afrekenen. Je kunt artikelen verwijderen door te klikken op het kruisje.
  • Om je bestelling af te ronden kun je als gast afrekenen of jezelf als klant registreren. Door een account aan te maken kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan en bestellingen bekijken.
  • Vul alle velden in. Als je al bij ons geregistreerd bent log dan in met je emailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt voor je account.
  • Selecteer de gewenste betaalmethode. Betaling is mogelijk via iDeal, MiniTix en creditcard (Master Card, Visa en Maestro).
  • Lees onze algemene voorwaarden voordat je een bestelling plaatst. Vink het hokje aan ‘Ik accepteer de algemene voorwaarden’.

Veiligheid

Indien je een bestelling plaatst bij FitGirl worden je persoonlijke gegevens opgenomen in het klantenbestand om je bestelling te verwerken. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet verkocht of verhuurd. FitGirl respecteert de privacy van de gebruikers van de website en houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WPB).