Fitgirl.nl

MIJNVOEDINGSPLAN.nl: persoonlijk voedingsadvies

Deze week in de FitGirl spotlight: Bob ter Haak, oprichter van MijnVoedingsplan.nl.

Voedingsadvies in aanvulling op (personal) training.

Tijdens de HBO opleiding Sport en Bewegen werkte Bob ter Haak al bij de plaatselijke gym, als groeps- en personal trainer. Het viel hem op dat ondanks dat de training goed was, de resultaten achterbleven. Dat bleek vaak te wijten aan voeding die onvoldoende aansloot bij het trainingsprogramma. Dat uitte zich dan in vermoeidheid, buikpijn en eetbuien. Maar hoe wil je effectief afvallen of een strakker lijf krijgen als je voeding niet klopt?

Sportdiëtist

Bob verdiepte zich daarom jarenlang in voeding bij sport, volbracht de opleiding tot sportdiëtist en richtte MijnVoedingsplan.nl op. Hij zegt er het volgende over: “Het is enorm veel waard als je lekker in je vel zit en vol zelfvertrouwen je eigen leven leidt. Ik heb zelf gemerkt wat voor verschil goede voeding kan maken. En het mooiste van alles is: het is eenvoudiger dan de meeste mensen denken.”

Jouw voorkeuren

Op www.MijnVoedingsplan.nl vraag je eenvoudig een voedingsplan aan met jouw voorkeuren. “Zelf hou ik erg van lekker eten en ik vind dat je voedingspatroon altijd lekker moet zijn. Daarom kun je invullen wat je graag eet. Oké, chips en chocola reken ik niet goed! Maar er zijn heel veel producten die lekker én goed zijn. Als je daarvan op de hoogte bent, wordt structuur krijgen in je voeding simpel.”

Je kunt aangeven wat je doel is en waar rekening mee gehouden moet worden. Heb je weinig tijd en wil je simpel koken? Prima, dan kun je dat aangeven en ontvang je een daarop aangepast schema. Naast het voedingsschema ontvang je een complete lijst met voeding die goed voor je is zodat je volop kunt variëren. Ook ontdek je wat je het beste vóór en na je training kunt eten.

_MG_9519

Wetenschappelijk onderbouwd

Alhoewel het advies wetenschappelijk onderbouwd is, ontvang je het advies in gewone taal zodat het goed leesbaar is. Ook fijn: je krijgt er een mini-cursus over voeding voor jouw doel bij.

Je krijgt inzicht in wat voeding binnen je lijf doet. Je leert welke eiwitten, koolhydraten en vetten je nodig hebt. En wannéér je ze nodig hebt. Ook ontdek je hoe je meer energie kunt krijgen van voeding.

Meer info zien over Bob ter Haak of MijnVoedingsplan.nl? Kijk op: www.mijnvoedingsplan.nl

Over de Gastauteur

Bob verdiepte zich jarenlang in voeding bij sport, studeerde in die richting en richtte MijnVoedingsplan.nl op.
“Je wilt lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen je eigen leven leiden. Dat is enorm veel waard. Ik heb zelf gemerkt wat voor verschil goede voeding kan maken. Het is mijn passie om mensen hierbij te begeleiden en te adviseren.”