Fitgirl.nl

Bliss balls voor Pasen

Wil jij wel eens iets anders dan de standaard paaseitjes dan zijn deze bliss balls ideaal. En leuke bijkomstigheid: nog gezonder ook!

Dit heb je nodig:

200 gram dadels
150 gram gemengde ongebrande noten
2 ½ el rauwe cacao
3 el kokosolie
2 el geraspte kokos
1 el chiazaad (optioneel)

Zo maak je het:

Ontpit de dadels en laat ze indien nodig voor 10 tot 15 minuten weken in water. Doe vervolgens de gemengde noten, kokosolie, rauwe cacao en chiazaad in de keukenmachine en mix alles goed door elkaar. Voeg nu de dadels toe en mix het geheel nog een keer goed. Doe alles in een kom en laat ongeveer 10 minuten rusten. Draai er vervolgens balletjes van rol ze door de geraspte kokos. Plaats de power balls nu voor minimaal een uur in de koelkast. Handig om ze in de koelkast te bewaren voor als je jouw snackmoment hebt!

Shop Fitgirl

Over de Gastauteur

Op The Health Chick platform vind je Workouts, Recepten, Healthy Habits en Fit tips. Maar ook verhalen van andere Health Chicks in How She Does It en 10 Guilty Pleasures van…. The Health Chick platform is de plek waar vrouwen elkaar versterken & MAKE HEALTH A HABIT!

Wil jij fit worden en je goed voelen over jezelf? Wil je strakker in je vel zitten of wat kilo’s verliezen? Wil jij de healthiest & happiest persoon zijn die jij kent? Stop dan met zoeken en verander je lifestyle. Laat The Health Chick jou helpen to LIVE LIFE IN THE BODY YOU LOVE!