Showing all 10 results

Goede tights, ongehinderd trainen
Als je aan krachttraining doet, draag je graag sportswear die comfortabel zit. Zodat je makkelijk beweegt en alle workouts zonder belemmering kunt uitvoeren. Niks is zo vervelend als sportkleding die te strak of te ruim zit en waarin je overmatig zweet. Omdat we zelf regelmatig in de sportschool staan, weten we dat sportswear niet alleen functioneel maar ook mooi moet zijn. Bij FitGirl vind je een kwalitatief hoogwaardige collectie tights, waarin je ongehinderd kunt trainen en ook nog eens goed voor de dag komt.

Comfortabele, duurzame leggings
Bij FitGirl.nl vinden we kwaliteit belangrijk. Want met goede sportswear presteer je beter, dat weten we uit eigen ervaring. Om die reden zijn we een samenwerking aan gegaan met B.Pure Sports en bieden we hun tights aan die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Die prettig dragen, goed ademen, geen nare luchtjes opslaan, goed absorberen en hun kleur en perfecte pasvorm lang behouden, ook na veel gebruik en vaak wassen. Kijk op je gemak rond in onze collectie. Je vind er vast een tights die je aanspreekt.

Tights combineren
Je sportoutfit bestaat natuurlijk uit meer dan alleen tights. In de collectie van B.Pure Sports vind je ook mooie shirts & tops, longsleeves & jackets en diverse accessoires, zoals een polsband en tailleband waarin je je sleutels en mobiele telefoon kunt bewaren. Al deze items kun je onderling combineren. Door te mixen & matchen stel je aan de hand van je persoonlijke smaak en wensen je eigen sportieve look samen. Krachttraining unfashionable? No way, met de tights en andere sportswear van B.Pure Sports mag je zeker worden gezien.

Tights bestellen
Het bestellen van tights is bij FitGirl.nl heel eenvoudig. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Minitix of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis. Niet helemaal tevreden? Geen probleem: natuurlijk kun je de leggings ruilen of retourneren. De voorwaarden daarvoor vind je hier.