Showing all 4 results

Het belang van een goede sport bh
Of je nu aan krachttraining, tennis, yoga of een andere sport doet: een sport bh is onmisbaar. Een goede sport bh houdt je borsten op hun plaats, zonder te knellen, schuren of je op een andere manier te hinderen. De bh’s die je dagelijks draagt, zijn voor het sporten niet geschikt: ze geven te weinig ondersteuning, zeker als je intensief beweegt. Hierdoor kun je pijnlijke borsten krijgen en kan je borstweefsel beschadigd raken. De aanschaf van een sport bh is dus zeker iets waarvoor je de tijd moet nemen.

Goede sport bh: optimale ondersteuning
In de webshop van FitGirl vind je verschillende sport bh’s van het Braziliaanse kwaliteitsmerk Basaetiva. Net als de andere producten van dit label zijn de sport tops gemaakt van hoogwaardige materialen die goed ademen en transpiratievocht snel afvoeren. Je hebt uiteraard keuze uit verschillende modellen en prints, zodat je altijd een sportbeha vindt die aansluit bij jouw stijl en wensen. Door de stevige band aan de onderkant en de bredere schouderbandjes zorgt de sportbeha voor optimale ondersteuning van je borsten.

Sport bh met stoere, sexy uitstraling
Dat een sport bh zeker niet saai hoeft te zijn, zie je als je rondkijkt in de collectie van FitGirl: de sport bh’s van B.Pure Sports zijn mooi en classy en hebben een stoere en sexy uitstraling, waardoor je je ook in de sportschool mooi en zelfverzekerd voelt. Naast het uiterlijk is natuurlijk ook de functionaliteit belangrijk: een sportbeha van B.Pure Sports sluit goed aan en geeft je voldoende bewegingsvrijheid, zodat je onbelemmerd kunt sporten, diep kunt ademhalen en niet bang hoeft te zijn dat de sportbeha omhoog kruipt.

Sport bh: de details
De kwaliteit van de sport bh zit ook in de details: door de afgedekte naden en speciale stiksels is je huid goed beschermd, zelfs tijdens high performance workouts waarbij je flink transpireert. De sport bh’s van B.Pure Sports blijven bovendien lang mooi, ook als je ze meermaals per week draagt en wast.