Enige resultaat

Shorts & skirts
Doe je aan krachttraining, dan is goede sportswear onmisbaar. Je wilt natuurlijk sportkleding waarin je vrij kunt bewegen, zodat je onbelemmerd kunt trainen. Bij FitGirl begrijpen we dat, want we zijn zelf ook vaak in de sportschool te vinden. Op basis van onze ervaring hebben we een collectie sportkleding samengesteld die niet alleen comfortabel maar ook mooi is. Want als vrouw wil je natuurlijk goed voor de dag komen, ook als je squat of een dumbbell in handen hebt. Met de shorts & skirts van FitGirl lukt dat zeker.

Duurzame kwaliteit
Bij FitGirl vind je een uitgebreide selectie shorts & skirts. In diverse kleuren en kleurcombinaties, van verschillende materialen en altijd met een uitstekende pasvorm. Of je liever een short of een skirt draagt, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Zowel kleurrijke dames shorts als diverse patroon rokjes vind je in de webshop van FitGirl. Je kunt uiteraard ook beide kiezen, zodat je kunt afwisselen. Bij FitGirl hechten we veel waarde aan kwaliteit, ook als het gaat om onze shorts & skirts. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en blijven lang mooi, ook als je ze vaak draagt en veel wast.

Shorts & skirts combineren
Om je sportieve look compleet te maken kun je de shorts & skirts combineren met andere items uit onze collectie sportswear. Met shirts & tops in een bijpassende of contrasterende kleur. Of met handige accessoires als polsbandjes en fitness handschoenen, die bij FitGirl in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Kijk rustig rond in onze webshop en stel een mooie sportoutfit samen op basis van jouw persoonlijke smaak en wensen.

Shorts & skirts bestellen
Online shorts & shirts bestellen gaat bij FitGirl makkelijk en vlug. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Minitix of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis. Simpel en snel, zo werken we graag.