Enige resultaat

Zweetbandjes
Als je aan krachttraining doet en intensief bezig bent, ontkom je niet aan zweet. Zweten is nuttig, want zo ontdoet je lichaam zich van overtollige warmte, zodat je temperatuur op het juiste peil blijft. Maar hoe nuttig ook, zweet is vaak vervelend. Het drupt bijvoorbeeld over je hoofd tijdens het squatten. Irritant. Gelukkig is het makkelijk te voorkomen. Met een zweetbandje veeg je het zweet op je voorhoofd in één beweging weg. In de collectie sportswear van FitGirl vind je verschillende polsbandjes, allemaal van goede kwaliteit en mooi om te zien.

Functioneel en mooi
De vrouwen van FitGirl zijn net als jij regelmatig in de sportschool te vinden. Daardoor weten we precies waaraan goede sportkleding moet voldoen. Het moet comfortabel zijn, zodat niets je in de weg zit en je vrij kunt bewegen. Daarnaast vinden we de look belangrijk: ook tijdens de krachttraining willen we goed voor de dag komen, net als jij. Deze combinatie van functioneel en mooi is het uitgangspunt van onze selectie sportswear. Dat merk je ook bij de zweetbandjes. Ze zijn gemaakt van sterke, zachte materialen, waardoor ze prettig zitten en lang meegaan. Natuurlijk absorberen ze uitstekend, zodat ze je zweet goed opnemen en jij er geen last van hebt. En uiteraard mag je ermee worden gezien: ze zijn een mooie finishing touch van je sportoutfit.

Zweetbandjes combineren
De zweetbandjes van FitGirl zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat je ze goed kunt combineren met je sportswear, wat je stijl ook is. Ga jij voor ton sur ton of juist voor een contrasterend effect?

Zweetbandjes bestellen
Zweetbandjes bestel je bij FitGirl eenvoudig en snel. Je selecteert de items van jouw keuze, betaalt op een manier die jou het beste uitkomt (iDeal, Minitix of creditcard) en binnen 2 werkdagen heb je de bestelling in huis. No sweat!