Fitgirl.nl

Baseativa Sportswear – Nieuwe collectie fitness kleding online

Nu FitGirl alweer twee maanden online is en we trots onze tweede collectie fitness kleding presenteren, willen we graag terugblikken op de afgelopen periode. Wat vanuit onze passie voor krachttraining en een gezonde, fitte manier van leven begon, is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste Facebook-community, een veel bezocht kenniscentrum en een succesvolle webshop. Het doet ons goed te merken dat veel vrouwen bezig zijn met sport, voeding en een positieve mindset. En nog beter: dat veel vrouwen het prettig vinden om hierover informatie te delen.

Enthousiasme en groei

Het is fijn dat we dankzij jullie enthousiasme zo snel zijn gegroeid. En natuurlijk gaan we voor meer: we komen met nieuwe interessante artikelen, nieuwe gezonde, lekkere recepten en last but definitely not least een nieuwe collectie fitness kleding. Een poos geleden verbaasden we ons over het gebrek aan mooie, vrouwelijke sportkleding van goede kwaliteit. We misten écht mooie tops en leggings, items met mooie kleuren en prints, fitness kleding die mooi om het lichaam sluit en spieren en vrouwelijke vormen beter uit laat komen. In plaats van genoegen te nemen met het standaard aanbod namen we het heft in eigen handen en zochten we naar een stoer, sexy en kwalitatief hoogwaardig merk dat goed begrijpt wat vrouwen van fitness kleding verwachten. Dat vonden we in Baseativa, een Braziliaans toplabel dat je hier in de sportscholen niet of nauwelijks tegenkomt en dus uniek is op de Nederlandse markt.

 fitness kleding online

fitness kleding online

Nieuwe collectie fitness kleding online

Trots kunnen we je vertellen dat de nieuwe collectie fitness kleding online staat. De fotoshoot vond plaats op het prachtige Lanzarote, maar natuurlijk misstaan de tops en leggings van Baseativa ook zeker niet in jouw sportschool. Kijk eens rustig rond in onze webshop en laat je inspireren door het bijbehorende lookbook. We horen graag wat je van de nieuwe items vindt.

  • Marga

    Wat een geweldige collectie!! Ik heb net 2 leggings besteld en ze zitten allebei gewoon beter dan mijn oude nike legging! Bedankt, ik kom zeker bij jullie terug!

  • Sharon van oeveren

    Klinkt veelbelovend! Ik zit met online bestellen wel met een probleem, in het dagelijks leven draag ik altijd een M, maar als ik in de winkels sport leggings pas, is de M vaak te groot. Mijn legging van h&m is ook een S en zit prima. Hoe vallen de maten bij jullie? Xx

    • Beste Sharon, de maten vallen normaal. Dus waarschijnlijk kun je gewoon maat M bestellen. Maar mocht het toch niet helemaal goed zitten; je mag altijd kosteloos ruilen. Tip: momenteel is er een kortingsactie gaande (bekijk de details op de facebookpagina).