Fitgirl.nl

Eindelijk een goede sport bh

Zoals je wellicht weet, verbazen we ons bij FitGirl over het gebrek aan kwalitatief hoogwaardige sportswear met een stoere, sexy uitstraling en een goede, vrouwelijke pasvorm. En dat geldt in het bijzonder voor sport bh’s. Zoals je misschien ook weet, is dat de reden waarom we het heft in eigen handen hebben genomen en onze webshop met de sportkleding van het Braziliaanse toplabel Baseativa zijn begonnen.

Eindelijk een goede sport bh

Bij veel sporttops die in Nederland verkrijgbaar zijn, is er geen rekening mee gehouden dat je als vrouw je curves mooi uit wilt laten komen, ook als je in de sportschool bent, aan yoga doet, hardloopt of tennis speelt. De meeste sport bh’s hebben best mooie kleuren of prints, maar laten helaas de rondingen van je borsten verdwijnen. Zonde. En bovendien onnodig, want er blijken prachtige sporttops te bestaan die veel ondersteuning bieden en tegelijkertijd je decolleté accentueren. Die combinatie van functionaliteit en looks vonden we gelukkig bij de sport bh’s van Baseativa.

goede sport bh

Voorgevormde of push up sport bh

Heb je je een ongeluk gezocht naar een voorgevormde of push up sport bh? Herkenbaar. Dat hadden wij ook; in Nederland zijn ze nauwelijks te vinden. En zoals gezegd verbaast dat ons, want als vrouw wil je niet alleen in het dagelijks leven maar ook tijdens het trainen goed voor de dag komen. De ontwerpers van Baseativa begrijpen dat en maken al geruime tijd sport bh’s met voorgevormde en push up cups, zodat je decolleté goed beschermd is én een mooi accent krijgt.

Nieuwe collectie

De sport bh’s in onze nieuwe collectie zijn allemaal laag uitgesneden en hebben unieke prints in mooie kleurencombinaties. Ook hebben alle modellen een bijzonder detail aan de rugzijde: een mooie gesp of gekruiste banden. Kijk eens rustig rond en laat ons weten met welke goede sport bh jij wilt worden gezien.

goede sport bh